Termékleírás
A Lurisia a Gargano narancsot használja Aranciata-jához. A Gargano narancs a tél végén érik, és a begyűjtés után elsajátítja ezt a kivételes oxidációs ellenállást: vékony héj, ropogós hús és édes lé, így egy egyedi terméket kapunk.
Ig
Aranciatánk az Adriai-tenger egyik legszebb öbléből származó Gargano IGP Slow Food Presidium narancsból készül. Itt a narancs a tél végén érik, és a betakarítás után kiváló oxidációs ellenállást tesz lehetővé: vékony héja, ropogós belseje és édes leve egyedülálló terméket ad.
Enyhén átlátszó narancssárga színű, citrusfélék, tavaszi virágok és lágyszárú növények intenzív, erős, mély és meghatározó illatával. Az édesség szelíd és kiegyensúlyozott savval váltakozik a szájban, emlékeztetve az érett narancs jellegzetes ízére, intenzív és tartós citrusos aromára.
Önmagában kiváló szomjoltó, jól illik rágcsálnivalókhoz vagy könnyű és friss aperitifekhez.
Szorbetté alakítva is kiváló, citromfűlevéllel és narancshéjjal