Termékleírás
Használja a pisztáciakrémet macaron töltelékként különleges alkalomra, csorgassa rá egy vaníliás sajttortára, vagy csak élvezzen egy kanálnyit egyenesen az üvegből.
A Fiasconarót Mario Fiasconaro alapította 1953 -ban a szicíliai Castelbuonóban. Mario fagylaltkészítőként és cukrászként kezdte tevékenységét, első remekei a profiterolok voltak. Három fia, Fausto, Nicola és Martino gyermekkorukban kezdték el tanulni a péksütemények művészetét. Ma is a három testvér vezeti a társaságot.
Összetevők: cukor, szicíliai pisztácia (Pistacia vera) (22%), növényi olajok és zsírok (napraforgóolaj, kakaóvaj, pórsáfrány), porított sovány tej, tejsavópor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes aromák, színezőanyag (kurkumin, klorofill krupi) ), só. Nyomokban diót és csillagfürtlisztet tartalmazhat.