Termékleírás
Az első Lazzaroni Amaretto likőr 1851-ben készült
ÖSSZETEVŐK:víz, finomított európai répacukor, melaszból desztillált alkohol, Amaretti Chiostro di Saronno infúzió, desztillált kakaó és a Lazzaroni által kiválasztott egyéb összetevők. Karamell színezék
HASZNÁLAT: Élvezze a délután közepén vagy vacsora után
szintén jó: süteményekben, kávéban, fagylalton és gyümölcssalátában.
Az USA MIXOLOGIST EGYESÜLET SZERINT A LEGJOBB AMARETTO -ÖSSZETEVŐ A KÉZMŰVES KOKTÉLOKHOZ
A termék egyedisége:
1) Előszö Amaretti Chiostro di Saronno kekszet megsütjük: cukor, sárgabarackmag, tojásfehérje
2) Amaretti del Chiostro nem apró darabokra tört ...
3) .... és idroalkoholos oldatba áztatták.
4) A koncentrátumot leszűrjük, más jellegzetes és titkos összetevőkhöz adjuk, vízzel és cukorral hígítjuk, és palackozzuk.